Teo este un lacăt inteligent cu conexiune Bluetooth

Teo este un lacăt inteligent cu conexiune Bluetooth

Teo este un lacăt inteligent care se conectează prin Bluetooth și se pretează pentru orice fel de utilizare.

Teo lacat

Creatorul acestui gadget, OCkCorp, țintește suma de 151.000 dolari pentru a realiza acest produs, iar campania are loc desigur pe Kickstarter. Odată începută producția, ar fi primul lacăt inteligent pentru utilizarea casnică. Mai există produse similare ca idee, însă acestea sunt destinate ușii de la intrare și nu dulăpiorului cu bijuterii sau a celui cu acte. Pe lângă aceasta, dispozitivele de genul Kevo, Lockitron, sau Goji Smart Lock sunt gândite pentru funcționarea împreună cu o yală, și nu dețin un sistem de închidere proprietar.

Scopul acestui dispozitiv este, desigur, de a permite accesul asupra dulapului sau ușii blocate cu acesta, și altor utilizatori. Acest lucru se face foarte simplu prin trimiterea unei chei Bluetooth prin e-mail. Acest gadget va fi probabil inclus pe viitor și, în anumite sisteme de alarmă, putând fi blocat imediat ce există un pericol iminent asupra locației în care se află.

Teo este programat pentru producție în masă în a doua jumătate a acestui an, primele dizpozitive fiind livrate în cursul lunii decembrie. Puteți vizita pagina proiectului pe Kickstarter.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: