Televizorul curbat, UHD, de 105 inci de la Samsung îți golește visteria

Televizorul curbat, UHD, de 105 inci de la Samsung îți golește visteria

Oricine are spațiu și buget, și este în căutarea unui televizor mare, ar trebui să înceapă să strângă de pe acum cureaua, pentru a își putea permite noul televizor Samsung.

Samsung_Curved_TV_UHD-8

Păi stai, dacă ai și spațiu și buget, de ce mai trebuie să economisești? Pentru că noul televizor Samsung UHD Curved de 105 inci, depășește orice buget ai avea pentru un astfel de dispozitiv. Este probabil cel mai scump produs de acest gen, de care am auzit, lăsând la o parte variantele încastrate cu cristale Swarowski sau cu rama din aur. Prețul noului model este de exact 120.000 dolari. Pentru mulți dintre noi nici măcar un împrumut la bancă împreună cu toate economiile nu pot ajunge la această sumă, însă din nou, acest produs nu este pentru noi, ci pentru acei câțiva, numărați probabil pe degetele de la o mână, care vor face achiziție de impuls. Televizorul nu este de asemenea foarte nou. A fost prezentat la CES 2014, fiind atunci în stadiu de prototip, iar acum a ajuns un produs de retail, sau bine, precomandă cu livrare în câteva luni.

Modelul este unul dintre cele mai mari din lume, și având în vedere că dispune de un raport de aspect de 21:9 are o rezoluție mai mare de UHD, și anume 5120×2160 pixeli, cu aproximativ 11 milioane de pixeli. Chiar dacă multe din puținele titluri disponibile în 4K vor putea fizionate doar pe centrul televizorului, există și filme cu un aspect de 21:9. Samsung UN105S9W este modelul exact, și beneficiază de livrare și instalare gratuită împreună cu o prezentare în detaliu a funcțiilor acestuia, pentru client. Dacă vrei să îl montezi pe perete, se poate achiziționa și un stand, opțional desigur.

Înainte să comentăm despre faptul că acest stand ar trebui inclus în preț, trebuie să menționăm că obținerea unui panou atât de mare este foarte dificilă și costisitoare. Probabil că Samsung nu vede un profit cu acest model, și l-a produs doar pentru a aduce un plus de imagine companiei pe acest segment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: