Telefonul cu spate ceramic pozat în premieră

Telefonul cu spate ceramic pozat în premieră

Huawei vrea să implementeze un nou design în fabricarea propriilor telefoane, iar Ascend P8 ar urma să fie primul pas, telefonul având un spate ceramic.

huawei ascend p8

Nu a trecut foarte mult timp de când Huawei a lansat modelul Ascend P7. Ultimul telefon din seria Ascend a apărut pe piață cu aproximativ 6 luni în urmă, dar chinezii deja se grăbesc să-l anunțe pe următorul. Dacă este să ne luăm după unele zvonuri apărute pe internet, acesta ar urma să fie prezentat anul viitor la începutul lunii ianuarie în cadrul evenimentului CES ( Consumer Electronics Show).

Huawei Ascend P8 este în faza de testare de ceva vreme, iar dacă judecăm după timp, sunt șanse ca zvonurile precedente să se dovedească a fi adevărate și anunțul oficial să vină la începutul lunii ianuarie. Conform celor de la Phonearena, Huawei Ascend P8 ar putea avea un ecran cu o diagonală de 5,2 inci și o rezoluție Full HD. Aceasta ar însemna o densitate a pixelilor de aproximativ 424 de pixeli pe inch.

Huawei Ascend P8 cu spate ceramic

După cum am menționat și mai devreme, Huawei vrea să se folosească de un nou design în crearea telefoanelor, acestea urmând să beneficieze de materiale superioare din punct de vedere calitativ. Astfel, Huawei Ascend P8 va avea un corp metalic, iar spatele va fi ceramic. Acesta ar putea avea un procesor pe 16 nm FinFET octa-core Kirin 930, dar șansele sunt relativ mici. Se vehiculează un preț de aproximativ 489 de dolari, însă nu se știe nimic în legătură cu disponibilitatea încă.

Citește și: