Tech în 3 – Și gadgeturile pot fi amuzante – Am descoperit poate cel mai inovator browser de Android [VIDEO]

În fiecare sâmbătă de la ora 12.00, Playtech.ro și Prima TV vă aduc emisiunea Tech în 3. Aceasta vă oferă informații despre gadgeturi, jocuri și interviuri cu persoane din industria IT, totul într-un stil mai relaxat.

1509709_776984788985979_478378995722587916_n

Dacă ești pasionat de tehnologie, nu e de ajuns să citești cele mai noi informații despre iOS 8 sau să știi cum se rootează un Android. Din acest motiv, am pornit la drum cu Tech în 3 pe Prima TV. Aceasta este o emisiune atât pentru pasionați, dar și pentru cei care vor să descopere tehnologia altfel.

În locul specificațiilor tehnice pure, vă aducem o doză de umor și informație. Vă deschidem apetitul pentru gadgeturi și jocuri, dar nu uităm să vă dăm cele mai importante informații. Seriozitatea nu caracterizează decât informația. Restul e o glumă, ca-n viață.

Tech în 3 – sâmbătă 7 iunie

Puteți să vedeți emisiunea completă în videoclipul de mai jos, disponibil și pe adevarul.ro. 

Subiectele de sâmbătă 7 iunie de la Tech în 3

Emisiunea e organizată în mai multe secțiuni care abordează diverse subiecte, de la gadgeturi, la internet, virale și jocuri.

Hi5 e secțiunea celor mai importante și amuzante știri ale săptămânii – astăzi, cum puteam evita Apple, iOS 8 și OS X Yosemite?

La G Talk luăm gadgeturi interesante, le testăm, scriem review-uri, iar apoi le facem o prezentare pe scurt și cu mai mult umor în emisiune. Ați auzit de Vonino? E cazul să treacă și pe la Tech în 3.

Enigma aduce secretele omenirii și ele sunt explicate. Astăzi, cum au reușit doctorii să folosească hibernarea pentru a ne face mai sănătoși.

Virus e unde vorbim și arătăm viralul care ne-a plăcut săptămâna aceasta. Ce reacție au copiii în fața unui Apple II?

G/App e rubrica săptămânală de prezentat și testat aplicații mobile interesante. Link Bubble e pentru noi poate cel mai interesant browser de Android.

Interviul săptămânii aduce personaje interesante din domeniul tehnologiei, de la tineri inventatori, la antreprenori cu experiență sau oameni tehnici care explică ultimele lansări. Săptămâna aceasta vorbim despre YouJoin, o rețea socială a unui român, care combină Facebook și LinkedIn.

Game Set Match e rubrica de jocuri, unde în fiecare săptămână Octavian Palade vă aduce titlul care l-a impresionat pe el. Vă avertizăm, multe jocuri vor fi indie.

Unde puteți vedea Tech în 3?

Emisiunea va fi disponibilă în curând pe Playtech. Până atunci, puteți urmări arhiva integrală la următoarele linkuri.

Pe Prima TV puteți vedea toate emisiunile de până acum (am ajuns cu ceva noroc la ediția 13)

Pe adevarul.ro găsiți emisiunile integrale, dar și rubricile anterioare.

YouTube-ul Adevărul
este un alt loc unde puteți să vedeți ce am făcut până acum și să ne oferiți sugestii pentru edițiile următoare.

Știm că suntem “rr-iți” și avem glume acide uneori, dar asta nu ne deranjează. Tech în 3 e despre gadgeturi, fără încrâncenare. Ca o discuție la bere, dacă am avea voie să facem asta la televizor.

Vlad Andriescu
12:56 07.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video