Super Street Fighter 4 vă ajută să câştigaţi bani reali în lupte online

Super Street Fighter 4 vă ajută să câştigaţi bani reali în lupte online

Dacă v-aţi dorit vreodată să spuneţi că numărul enorm de ore petrecute în faţa unui joc se justifică financiar, acum puteţi, cu .

CAPCOM SSF4 Super street fighter 4 arcade

De când eram mic, nici o competiţie nu era mai acerba decât cea generată de jocuri precum , Tekken sau Mortal Kombat. Luptele virtuale te ajutau să învingi un prieten care în lumea reală era de două ori mai mare decât tine şi, de cele mai multe ori, sentimentul obţinut era nepreţuit. Dacă nu v-aţi pierdut îndemânarea la acest tip de jocuri şi vă jucaţi intens Super Street Fighter 4 sau Super Street Fighter 4: Arcade Edition, respectivele abilităţi pot fi acum monetizate online.

Capcom, dezvoltatorul Street Fighter, a încheiat un parteneriat cu Virgin Gaming cu scopul unic de a transforma în realitatea luptele online pe bani reali. Iniţial, noul sistem se va aplica doar utilizatorilor de console, nu şi celor care se joacă pe PC. Pentru a începe să câşitgaţi nişte bani, va fi suficient să accesaţi website-ul Virgin Gaming, să găsiţi un partener de luptă şi să vă înţelegeţi asupra termenilor de joc înainte de a începe competiţia. La final, va trebui să intraţi din nou pe site-ul Virgin Gaming pentru a verifica rezultatele şi pentru a vă asigura că banii proaspăt câşigaţi v-au intrat pe profilul de Virgin. Partea bună este că nu va exista nici un fel de limită financiară pentru momentul în care vă puteţi transfera monetarul în contul vostru bancar.

Din punct de vedere legal, luând în calcul că acesta nu este un joc de noroc ci, mai degrabă, de talent şi îndemânare, e foarte probabil ca aceasta să fie o scăpare a legislaţiei în vigoare. Aţi avea curaj să vă aruncaţi la asemenea activităţi?