Stick-urile Gigastone vin cu USB pe o parte şi microUSB pe alta

, 07 Ian, 12:20

Încercând să se adapteze care implică mai multe gadgeturi, cei de la Gigastone au lansat o serie de stickuri cu două porturi, USB şi microUSB.

gigastone otg usb microUSB

La CES anul acesta, companiile mici şi mari se grăbesc să lanseze tot felul de gadgeturi mai mici sau mai mari, mai utile sau mai puţin utile. Printre acestea se numără creaţia celor de la Gigastone cu numele complet On-The-Go USB/MicroUSB Drive. Trecând peste faptul că denumirea produsului nu lasă loc de speculaţii, merită reţinut că aceste stick-uri vin cu capacităţi de 8, 16 sau 32 de GB şi sunt perfecte pentru un număr foarte mare de scenarii.

În principiu, pe lângă posesorii de PC-uri sau Mac-uri, utilizatorii de Android sunt primii pe listă care au nevoie de un astfel de gadget. Nu de alta, dar este ideal să poţi copia rapid un document sau film pe un , doar ca în secunda următoare să conectezi acelaşi stick la un telefon inteligent sau o tabletă pentru a accesa fără probleme respectivul conţinut. În cazul fericit în care aveti un dispozitiv preinstalat cu Android 4.1 nu ar trebui să întâmpinaţi nici un fel de probleme în a porni un film de pe respectivul stick sau pentru a continua editarea unui document Word început pe desktopul de acasă.

Disponibile începând primul trimestrul al acestui an, stick-urile de mai sus, deşi nu ştim un preţ exact, nu ar trebui să fie mult mai scumpe decât ceea ce găsim deja pe piaţă.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail