Specificaţiile oficiale LG G3 au apărut la un eveniment din Coreea de Sud

Specificaţiile oficiale LG G3 au apărut la un eveniment din Coreea de Sud

Deşi există multe evenimente cu un public restrâns, în cazul unei astfel de conferinţe pentru LG G3, detaliile aparatului au fost publicate online.

lg-g3-event-coreea

Mai mult detalii legate de următorul vârf de gamă de la LG au fost publicate pe internet zilele trecute sub forma unor imagini ce par imortalizate din cadrul unei conferinţe. Cu această ocazie, aflăm un set de specificaţii aferente LG G3 ce par a fi cele oficiale. În teorie, acestea se mai pot schimba până la lansarea oficială a dispozitivului, dar şansele ca acest lucru să se întâmple sunt infime.

Din cadrul evenimentului ,,secret” desfăşurat în Coreea de Sud aflăm că va fi construit în jurul unui panou de 5,5 inci, de tip IPS, cu o rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli şi o densitate de pixeli de 538 ppi. Ca un mic detaliu tehnic, acesta va fi capabil să afişeze 100% din spectrul de culori sRGB. Partea de procesare va fi asigurată de un quad core Snapdragon 801 de la Qualcomm ajutat de 3GB LPDDRAM şi 32 GB de memorie internă. Camera principală a acestui aparat va fi una de 13 megapixeli, iar cea frontală se va rezuma la 2,1 megapixeli. Pentru amatorii de selfie-uri, fotografiile realizate cu camera din faţă vor putea fi imortalizate printr-un ,,enhanced seflei mode”, care ar trebui să le sporească semnificativ calitatea. La această oră nu ştim exact dacă va include şi un slot microSD pentru extinderea spaţiului de stocare.

Tot cu această ocazie, aflăm ca LG G3 va incorpora o baterie generoasă de 3000 mAh (iPhone 5S are 1400mAh) şi va ajunge pe piaţă preinstalat cu Android 4.4 KitKat.

Singura posibilitate ca aceste specificaţii să fie diferite de cele ale gadgetului pe care l-aţi putea achiziţiona voi, ar putea fi un rezultat a politicii LG de a crea . Din fericire, nu mai durează decât câteva săptămâni până când vom afla adevărul.

lg-g3-event eveniment coreea de sud

Citește și: