Specificaţiile Galaxy Tab 4 au ajuns online, înainte de MWC

Specificaţiile Galaxy Tab 4 au ajuns online, înainte de MWC

Pe lângă mult discutatul Galaxy S5, Samsung va anunţa la MWC anul acesta şi câteva tablete sub brandul 4.

samsung-galaxy-tab-4

Pasionaţii de tablete Samsung au ajuns probabil să se obişnuiască cu actualizarea anuală a seriei Galaxy Tab. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o supriză faptul că, înainte de MWC, aflăm primele detalii despre seria Galaxy Tab 4. Aparent, în câteva săptămâni, gigantul sud coreean va anunţa nu mai puţin de trei tablete, de diferite diagonale, sub aceeaşi titulatură.

În acest caz particular, specificaţiile au ajuns pe internet, aceasta fiind o tabletă mainstream de 8 inci, disponibilă atât doar cu WiFi, cât şi cu WiFi şi 3G/4G. Rezoluţia nativă a LCD-ului este de 1280 x 800. La interior, ascunde un quad core la 1,2 GHz de origine necunoscută, 1GB sau 1,5GB RAM şi o memorie internă de 16GB. Camera frontală din această ecuaţie este de 1,3 megapixeli, în timp ce camera principală se rezumă la 3 megapixeli. Bateria este 6800 mAh şi nu va lipsi nici posibilitatea extinderii spaţiului de stocare prin carduri microSD.

Galaxy Tab 4 10.1 vine cu aceeaşi configuraţie internă şi aceeaşi conectivitate precum varianta descrisă mai sus, dar va face saltul la un ecran de 10,1 inci. În plus, va include o cameră principală de 8 megapixeli şi una frontală de 3 megapixeli. Galaxy Tab 4 7.0 va fi de asemenea disponibilă atât doar cu conectivitate WiFi, cât şi WiFi+3G/4G. Pe lângă un display un pic mai mic, de 7 inci, această versiune va avea specificatii identice cu varianta de 8 inci, cu excepţia memoriei interne de 8GB şi a bateriei de 4450 mAh.

Momentan, nu se cunosc detalii precum preţul sau data exactă a lansării, dar este foarte probabil ca aceste elemente să fie făcute publice în cadrul MWC, în câteva săptămâni.