Galaxy Mega 2, specificaţii aproape oficiale

Galaxy Mega 2, specificaţii aproape oficiale

După ce ieri anunţam că urmaşul pentru , acum avem şi nişte specificaţii aproape oficiale.

galaxy mega-6.3

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Samsung va încerca să-şi spele toate păcatele la IFA 2014, lansând un Galaxy Note care să ne lase cu gura căscată. Tot atunci se pare că vom vedea oficial şi un urmaş pentru .

Subiectul multor zvonuri în ultimele săptămâni, Galaxy Mega 2, pornind de la bannerul imortalizat mai jos, primeşte astăzi un set oficial de specificaţii. Dacă nu era evident, acesta este un terminal cu o configuraţie hardware medie adresat celor care îşi doresc unul dintre cele mai mari telefoane existente pe piaţă.

Imaginea de mai jos a fost postată pentru prima oară de GSMArena şi ne lămureşte multe întrebări legate de iminentul phablet. Aparent, Galaxy Mega 2 va fi un dispozitiv construit în jurul unui ecran de 6 inci cu o rezoluţie de 720 x 1280 pixeli. De procesare se va ocupa o combinaţie între un procesor quad core tactat la 1,5GHz, 1,5GB RAM şi o memorie internă de 16GB. Nu lipseşte nici suportul pentru carduri MicroSD de până la 64GB. Camera principală va fi de 8 megapixeli cu autofocus şi LED Flash, în timp ce, pentru selfie-uri va trebui să vă rezumaţi la 2,1 megapixeli. Alte detalii includ FM Radio, suport pentru VoLTE, HD Voice şi o baterie de 2800 mAh. Va veni preinstalat cu Android 4.4 KitKat.

Merită avut în vedere că până la această oră cei de la Samsung nu au confirmat sau infirmat oficial existenţa acestui aparat. Din acest motiv, ar trebui să percepeţi informaţiile de mai sus cu o anumită reticenţă.

galaxy-mega-2-specifications

Citește și: