Sony lansează primul său Smart TV curbat 4K

Sony lansează primul său Smart TV curbat 4K

Fără a fi nici pe departe , Sony tocmai şi-a lansat oficial primul său Smart TV curbat cu rezoluţie nativă 4K.sony-s90-bravia-curved-4k tv curbat

Sony Bravia S90 4K Ultra HD este numele creaţiei de mai sus. Este prima de acest gen provenită de la Sony şi are competiţie acerbă de la LG şi . Giganţii sud coreeni au deja un avans semnificativ când vine vorba de aducerea pe piaţă a acestui tip de produse.

Noul televizor Sony S90 este disponibil în două diagonale, de 65 şi 75 de inci. Este mai puţin curbat decât variantele oferite de concurenţă, dar această decizie se pare că a fost luată pentru a oferi o experienţă de vizionare mai imersivă şi unghiuri de vizibilitate mai largi.

La baza sa se află un panou UltraHD Triluminos cu ,,X-Tended Dynamic Range”. Aceasta din urmă este o tehnologie proprietară menită să amplifice calitatea culorii negre afişate pe ecran, să îmbunătăţească experienţa 3D activă şi să eficientizeze procesul de upscaling al conţinutului HD până la 4K. În pachet mai este inclus un sistem audio impresionant de tip 4.2 surround.

Pe partea Smart, este inclusă o funcţie intitulată live footbal mode care vă permite să postaţi in timp real pe Twitter capturi de ecran şi linii de text în timp ce vă uitaţi la meci.

Preţurile pentru cele două versiuni momentan vin din China, unde S90-ul cu diagonală de 65 de inci costă 5.360 de dolari, în timp ce modelul de 75 de inci face saltul până la 8110 dolari.

Citește și: