Sony are dificultăți în satisfacerea cererii pentru vânzări PS4

Sony are dificultăți în satisfacerea cererii pentru vânzări PS4

Sony a raportat recent că cifrele de vânzări PS4 au depășit cifra de 7 milioane de unități și este desigur în creștere.

Sony PS4

Totuși, compania are ceva probleme, din moment ce TV-urile și camerele video și foto nu mai sunt atât de cerute.

În timp ce partea de vânzări PS4 este în continuă creștere, compania are probleme și în suplimentarea producției pentru aceste console. Andrew House, președintele și Chief Executive Officer la Sony Entertainment a declarat că ”În pofida faptului că avem ceva dificultăți să susținem nivelul mare de cereri pentru noua generație de console PS4, rămânem fermi în angajamentul de a satisface nevoile clienților.”

Sperăm, așadar, că Sony va fi capabilă să mulțumească cererile consumatorilor cu actuala linie de producție, altfel ar putea pierde teren important în fața competitorului său direct, Microsoft Xbox One, care s-a descurcat destul de bine în ultima vreme, ajutat și de ultimul titlu Titanfall. Acest lucru demonstrează că unii gameri sunt mai puțin răbdători decât alții.

În ultima vreme, Sony a renunțat și la un segment important care a fost destul de important în ultimii 10 ani, mai mult ca imagine și mai puțin ca vânzări, și anume divizia de laptop-uri. Cerința pentru astfel de dispozitive este și ea în creștere, însă decizia companiei de acum câțiva ani, de a se focaliza doar pe segmentul de produse High-End nu i-a ajuta deloc, vânzările mari de laptop-uri fiind realizate de orice companie pe segmentul de low-end și mainstream.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: