Sonic Emotion, sunet stereo 3D la MWC 2014

Sonic Emotion, sunet stereo 3D la MWC 2014

Sonic Emotion este un start-up care a dezvoltat un software simplu pentru audiția muzicală de pe dispozitivele mobile.

Sonic Emotion
Sonic Emotion

Acesta constă într-o aplicație care momentan este disponibilă pentru utilizatorii de iPhone, iPod sau iPad și înglobează un algoritm de redare ce permite modificarea poziției ascultătorului în spațiu. Astfel, pe ecranul aplicației se pot muta difuzoarele creând impresia că cel care ascultă se află într-o poziție diferită în funcție de preferințe. Astfel, Sonic Emotion oferă senzația că sunetul poate veni din față, ori din laterală, sau chiar de sus.

Software-ul deține o serie de căști presetate, momentan e vorba de cele high-end ale unor mari producători și, ulterior, în funcție de câte cereri se primesc pentru un anume model, compania ia legătura cu producătorul de căști și le calibrează pentru software-ul propriu. Ideea este interesantă, iar experiența de audiție la fel.

Aplicația este gratuită în AppStore, singurul element cu plată este pachetul de calibrare a sunetului pentru fiecare pereche de căști în parte.

Sonic Emotion are planuri destul de interesante de dezvoltare. După ce trecerea de primul stadiu, al primirii de cereri pentru anumite perechi de căști, se vizează acoperirea unei game destul de largi de brand-uri și de produse de acest gen.

Sonic Emotion
Sonic Emotion
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: