Social Lockpicker – poți vedea clipurile fără să dai like la toate prostiile

, 07 Mai, 09:00

Social Lockpicker este un simplu plugin de Chrome care vă ajută să nu dați like la toate prostiile de pagini de Facebook care cerșesc like-uri pentru a afișa conținutul.

Social Lockpicker

Social Lockpicker este imperativ necesar pentru toți utilizatorii browser-ului Chrome și… este realizat de un dezvoltator român, Ștefan Petre. Nu cred că există cineva care să nu fi dat un like pe Facebook, neintenționat desigur, la o pagină sau un articol cu un titlu, să spunem, ”atractiv”. „Link-bait”, „click-bait”, „click-jacking”, „content locker” sunt termeni pe care nu trebuie să îi țineți minte și pe care nu i-ați întâlnit prea des.

Trebuie să fiți atenți la variatele mesaje de tip pop-up care apar pe ecran atunci când deschideți un link de pe Facebook. Sunt mesaje de genul ”like ca să citești mai departe”, iar acel like se duce către pagina de facebook a site-ului respectiv, către postul respectiv, ba chiar apare și un share pe social media venind de la tine. Acestea sunt vizibile de către majoritatea prietenilor de pe Facebook, în funcție de setările pe care le aveți, și apar în Activity Log, pe contul personal.

Vă veți trezi, așadar, că sunteți abonați la pagini care nu oferă nici un fel de conținut de calitate și doar vă umplu wall-ul personal și al prietenilor de linkuri de prost gust.

Social Lockpicker este simplu și ușor de instalat și poate fi găsit urmărind acest link. Este gratuit și vă ajută să deblocați conținutul de pe acele pagini care vă dau bătăi de cap. E drept, sunt informații care nu vă vor ajuta cu nimic, sunt prost scrise, prost gândite, prost implementate, însă probabil vă oferă un minut de amuzament într-o zi grea la serviciu, alături de ceva viruși.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Ciudat e faptul ca tocmai ieri am dat de aceeasta extensie, si intr-adevar, acum si copii au access la contul lu’ mami si tati sa-si faca si ei un site de rahat si sa cerseasca like-uri, ar trebui sa fie o extensie care sa colecteze toate site-urile de prost gust care cersesc like-uri sa fie trecuta in lista neagra, in felul acesta nici nu le vom face trafic.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail