Skyfall – GTA 5: Scena de început din film, recreată cu precizie în joc [VIDEO]

Skyfall – GTA 5: Scena de început din film, recreată cu precizie în joc [VIDEO]

Pentru simplul fapt că oferă jucătorilor o libertate incredibilă, un grup de prieteni a recreat în joc scena de început din filmul 007 Skyfall.

James Bond Skyfall grand theft auto gta 5

Sunt convins că va trece mult timp până se vor epuiza toate activităţile pe care un jucător de GTA 5 le poate realiza în universul virtual pus la dispoziţie de cei de la Rockstar Games. Mi se pare incredibil până şi faptul că există grupuri de pasionaţi, al căror scop este să recreeze scene din filme populare cu personaje din joc, cum este acest caz Skyfall – GTA 5.

este cel mai recent film din seria James Bond, în care rolul principal este interpretat de Daniel Craig. Primit foarte bine de critici, filmul este al treilea, după Casino Royale şi Quantum of Solace, în care britanicul joacă rolul agentului 007. Foarte spectaculos, de altfel, prin efecte speciale şi o poveste foarte bine pusă la punct, Skyfall începe cu o secvenţă de acţiune realizată într-un ritm alert care ne pregăteşte pentru ceea ce urmează. În cazul în care aţi văzut filmul, este imposibil să nu vă fi rămas în minte urmărirea şi lupta realizată pe un tren aflat în mişcare cu o viteză destul de mare.

O echipă de internauţi, ce poartă numele de Brass Ballers, a pierdut probabil un număr imens de ore cu scopul unic de a recrea scena urmăririi din primele câteva minute din ultimul James Bond. Pe lângă faptul că precizia cu care au reuşit să-şi îndeplinească scopul în lumea virtuală din GTA 5 este remarcabilă, mai presus de orice, această construcție Skyfall – GTA 5 funcţionează ca un testament pentru libertatea oferită jucătorilor în cel mai recent Grand Theft Auto.

Pentru că nu au rezistat tentaţiei de a critica un pic dificultatea sarcinii, echipa de realizatori a afirmat că ,,a fost foarte greu să facă jocul să coopereze la capturarea cadrelor video pe care şi le doreau.” Rezultatul final Skyfall – GTA 5 poate fi observat în clipul de mai jos, în timp ce fazele amuzante din tentativele nereuşite pot fi sesizate în cel de al doilea clip.

Bloopers:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: