Silencio 452, o nouă carcasă elegantă de la Cooler Master

Silencio 452, o nouă carcasă elegantă de la Cooler Master

Silencio 452 este numele celui mai nou model de carcasa PC de la Cooler Master, lansată desigur tot în perioada târgului CES 2014.

Cooler Master Silencio 452 (1)

Coler Master a dezvăluit o nouă adiție în portofoliul de carcase PC, și anume Silencio 452. Aceasta este al nouălea model din această serie, și vine cu o izolație fonică ce absoarbe o mare parte din zgomotul sistemului. Este constuită din oțel și vine cu picioare de cauciuc care reduc de asemenea virbația sistemului. Găurile de aerisire sunt acoperite cu filtre de praf detașabile, pentru o mentenanță mai ușoară a sistemului. Carcasa poate adăposti plăci de bază ATX și microATX, și deține două lăcașuri de 5.25 inci, șase lăcașuri de 3.5 inci, și încă două pentru SSD-urile de 2.5 inci. Fiind o carcasă middle tower, permite instalarea de plăci grafice cu o lungime de până la 386 mm, dacă se detașează desigur cușca pentru HDD-uri din partea de mijloc. Se pot instala de asemenea coolere de procesor cu o înălțime maximă de 157 mm.

Pe partea frontală carcasa deține două porturi USB 3.0, un port |USB 2.0, și un cititor de carduri SD alături de conectorii de audio. Din punct de vedere răcire, carcasa vine echipată cu două ventilatoare de 120 mm, unul în partea frontală și unul în spate, acestea fiind ventilatoare ce rulează cu un zgomot de maxim 15 dBA, practic inaudibil pentru urechea umană. Se pot instala de asemenea și sisteme de răcire cu apă, cu dimensiuni ale radiatorului de maxim 240 mm. Prețul acesteia este în jurul sumei de 95 Euro, și se va regăsi în oferta magazinelor începând din luna februarie a acestui an.

Cooler Master Silencio 452 (2)

Cooler Master Silencio 452 (3)

Cooler Master Silencio 452 (4)

Cooler Master Silencio 452 (6)

Cooler Master Silencio 452 (7)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: