Și iPhone-ul are o limită la numărul de mesaje text primite

Și iPhone-ul are o limită la numărul de mesaje text primite

Știm acum că și iPhone-ul are o limită la numărul de mesaje text primite, mulțumită lui Alexey Sobolev, snowboarder-ul din rusia.

iPhone Alexey Sobolev

Alexey Sobolev, snowboarder-ul olimpic al Rusiei, se plictisea și a decis că ar fi o idee bună să își scrie numărul personal de telefon pe cască. Probabil s-a gândit că așa va face rost de mai mulți admiratori, și de numerele lor de telefon. Nu îmi imaginez la ce le-ar fi putut folosi, probabil să le trimită tuturor mesaje promoționale targetate. Ideea este că a reușit să atragă un număr destul de mare de articole în presa internațională și să îi fie menționat și numele. Probabil că s-a bazat și pe faptul că numărul său de telefon va fi surprins de fotografii profesioniști de pe traseu și astfel va fi publicat online.

Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci Alexey Sobolev iPhone

Interesant este faptul că iPhone-ul lui a refuzat să mai pornească o perioadă de timp, în final după ce s-a restartat, ”vedeta” a reușit să citească/privească mesajele text și MMS-urile cu poze nud ale fanelor. Comitetul Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci i-a interzis desigur să concureze cu numărul de telefon afișat pe cască și a trebui să îl acopere. Sperăm ca acest incident să nu dea idei crețe și altor concurenți la Jocurile Olimpice, dornici de a se face cunoscuți prin metode mai puțin convenționale. Pe de altă parte, asemenea informații sunt destul de nostime și merită relatate.

Citește și: