Gadgetul care te ajută să dormi mai bine se vinde ca pâinea caldă pe Internet

Gadgetul care te ajută să dormi mai bine se vinde ca pâinea caldă pe Internet

Pe Kickstarter sunt proiecte inutile, dar finanțate, și sunt proiecte ca Sense, care atrag atenția și finanțarea prin rezolvarea pe care o aduc în viețile noastre. Sense este gadgetul care să te ajute să dormi mai bine.

sense2

Sense este un gadget care a debutat pe Kickstarter ieri, 23 iulie, și deja a strâns de trei ori suma de care avea nevoie. James Proud, omul care a fondat Hello și care propune Sense, avea nevoie de 100.000 de dolari pentru a aduce pe piață gadgetul care să îți îmbunătățească somnul.

Cum funcționează Sense? În primul rând, funcționează independent de tine, în timpul în care tu dormi. Îți îmbunătățește somnul prin monitorizarea temperaturii, a luminii, a umidității, a sunetului și poate filtra aerul pentru a identifica particule de polen sau praf. Prin „Sleep Pill“, prinsă de perna ta, îți sunt urmărite mișcările în timpul somnului. Mai sunt gadgeturi care fac asta, dar până acum au venit sub forma unor brățări.

Sense comunică cu Android și iOS prin Bluetooth, iar în aplicație ai toate datele de care ai nevoie pentru a avea un somn mai bun. Spre exemplu, când verifici aplicația prima dată, dimineața, îți va arăta cum ți s-a schimbat somnul în funcție de elementele care te-au deranjat: prea multă lumină, temperatură ridicată, un câine care latră etc. De asemenea, Sense „ascultă“ sunetul din cameră. În final, ai un „scor al somnului“, iar 100 e cel mai bine.

Videoclipul de promovare pentru Sense


Produsul costă 100 de dolari în prezent, prin Kickstarter, iar un set de cinci gadgeturi costă 400 de dolari. Dacă plătești 1.000 de dolari, poți alege culoarea. Sense nu va contribui în niciun fel la monitorizarea sănătății tale, ci doar la monitorizarea activităților (cele nocturne, în cazul acesta). James Proud a spus că pe măsură ce folosești dispozitivul, acesta îți învață tiparul și îți poate da sfaturi. Campania de finanțare se încheie în 29 de zile.

sense

Citește și: