27 mai 2014 | 16:55

Semne din viitor, o perspectivă foarte interesantă asupra vieții moderne

ACTUALITATE
Semne din viitor, o perspectivă foarte interesantă asupra vieții moderne

semne din viitor 14

Tehnologia are un ritm accelerat și aduce lucruri noi și interesante în fiecare zi. Produse noi și inovative apar pe piață în fiecare lună și noi suntem atât de ocupați să căutăm cele mai interesante și mai deosebite gadget-uri despre care să vorbim cu prietenii, colegii de serviciu, ba chiar cu nevestele și prietenele, care probabil ne ascultă dar nu ne aud 🙂

Uităm deseori să ne uităm la lumea înconjurătoare, și nu observăm cât de repede se schimbă aceasta. Avem mașini fără șoferi, drone care patrulează pe cer, ochelari de realitate virtuală și alte tehnologii purtabile. Din acest punct de vedere ne aflăm deja în viitorul pe care ni-l imaginam când eram mai mici, poate chiar acum 10 ani.

Designer-ul Fernando Barbella își împărtășește imaginația printr-o serie de imagini numite ”semne din viitor” și, chiar dacă unele lucruri sunt amuzante, altele sunt destul de greu de privit, fiind chiar provocatoare. Ne putem gândi că nici acestea nu sunt prea departe de a fi realizabile, și probabil peste încă 10 ani, le vom vedea puse în practică.

Aruncați un ochi pe galeria de mai jos și așteptăm impresiile voastre în secțiunea de comentarii.

Semne din viitor 1

semne din viitor 2

semne din viitor 3

semne din viitor 4

semne din viitor 5

semne din viitor 6

semne din viitor 7

semne din viitor 8

semne din viitor 9

semne din viitor 10

semne din viitor 11

semne din viitor 12

semne din viitor 13