SDK Windows Phone 8.1 începe să ajungă la anumiți dezvoltatori

SDK Windows Phone 8.1 începe să ajungă la anumiți dezvoltatori

În timp ce ultimul Windows Phone se apropie de anunțul oficial în aprilie 2014, la conferința Microsoft BUILD, dezvoltatorii au admis că primesc invitații de la Microsoft pentru a testa noul SDK Windows Phone 8.1.

Windows Phone 8.1 SDK

Microsoft a fost criticat destul de mult în trecut pentru că a păstrat SDK-ul secret pentru dezvoltatori și nu au confirmat nici acum existența lui Windows Phone 8.1. The Verge a avut posibilitatea de a lua legătura prin Skype cu oficialii Microsoft, iar aceștia au confirmat că anumiți parteneri au început să primească noul SDK Windows Phone 8.1 și că plănuiesc să detalieze și mai mult produsul la conferința BUILD.

Se mai plănuiește o conferință în Londra pe data de 28 februarie, unde clienții de business vor beneficia de prezentări și de anume detalii privind planurile pentru acest an ale lui Microsoft. Microsoft spune că în noul SO vor exista elemente pentru segmentul enterprise, precum și o opțiune de VPN securizată.

Au apărut între timp și o serie de imagini cu posibilul Windows Phone 8.1 și sistemul de notificări ale acestuia, însă trebuie să îl vedem live pentru a ne face o părere despre acesta. Pe lângă noul Notificion Center, se spune că Microsoft va adăuga noi elemente ce țin de modificările de API, precum și un asistent vocal. Probabil vom mai vedea și o serie de îmbunătățiri la controlul de volum, o funcție ce va permite mirroring-ul ecranului dispozitivului pe monitoare sau TV-uri și acces rapid la setări din noul Action Center.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: