Samsung Unpacked 5 – Oare ce ne pregătește producătorul în prima zi MWC?

Samsung Unpacked 5 - Oare ce ne pregătește producătorul în prima zi MWC?

Să fie vorba de Galaxy S5? Posibil, tot ce este posibil, cert este că evenimentul Samsung Unpacked 5 sau Samsung Unpacked 2014 Episode 1 va avea loc pe 24 februarie, în prima zi a târgului internațional Mobile World Congress, de la Barcelona.

Samsung Unpacked 5

Este posibil ca la acest eveniment să se lanseze mult așteptatul, mult discutatul și zvonitul Galaxy S 5. Pe de altă parte, este, dacă nu mă înșel, al 5-lea eveniment de acest gen și, dacă suntem atenți la acel ”Episode 1”, probabil că nu toate noutățile pe care le pregătește Samsung anul acesta vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului. M-aș amuza puțin dacă producătorul ar decide că nu lansează Galaxy S5 în cadrul acestui eveniment Samsung Unpacked 5 și ar face-o, probabil, în martie sau aprilie, pentru a respecta întocmai graficul lansărilor din ultimii doi ani.

Un alt produs despre care se discută din ce în ce mai febril este a doua versiune a ceasului inteligent, Samsung Galaxy Gear. Acesta ar putea veni cu îmbunătățirile cerute de toată lumea, și anume o autonomie mai bună, un sistem de încărcare mai simplu și o compatibilitate mai mare cu alte dispozitive cu Android. Vom vedea pe 24 februarie, de la fața locului, cu ce dorește Samsung să ne încânte privirile la Samsung Unpacked 5 și vom face probabil și un hands-on pentru deliciul cititorilor noștri. 🙂

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: