09 apr. 2014 | 18:55

Samsung Gear Fit primește update-ul pentru afișarea corectă

ACTUALITATE
Samsung Gear Fit primește update-ul pentru afișarea corectă

Samsung Gear Fit primește update-ul ce rezolvă afișarea de tip portret, pentru care a fost de altfel criticat la apariția sa.

Samsung Gear Fit vertical

Samsung Gear Fit a primit recent un update de software ce permite afișarea ceasului și a restului de informații în mod portret, așa cum îi stă de altfel bine unui ceas inteligent. Samsung Gear Fit a fost unul dintre cele mai aclamate produse de acest tip în ultima vreme, în primul rând pentru că este mic și foarte ușor și pentru că satisface doar o serie de nevoie simple ale unei persoane foarte active. Afișarea informațiilor se făcea până acum în mod landscape, iar odată cu ultimul update de software poate fi făcută și în modul portret, fiind mai ușor de citit.

Unii menționează că mesajele și notificările de tip text vor fi mai greu de citit astfel, însă din moment ce update-ul este momentan disponibil doar pentru Statele Unite, vom vedea în curând dacă acesta este cazul. E drept, soluția simplă pentru o notificare ar fi afișarea activă a acesteia, adică în momentul activării ceasului mesajul să curgă pe ecranul acum mai îngust. Vom vedea probabil în curând și ce poate face Samsung Gear Fit și dacă este un produs mai atractiv decât Gear 2 sau Gear 2 Neo.