18 iun. 2014 | 13:00

Samsung Galaxy S5 LTE-A a fost lansat în Coreea cu un display QHD

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S5 LTE-A a fost lansat în Coreea cu un display QHD

Au existat multe discuții despre Samsung Galaxy S5 și despre posibilitatea ca acesta să dețină un display QHD. Dispozitivul a fost lansat cu un display FullHD, iar apoi au apărut zvonuri despre un Galaxy S5 Prime cu un display QHD.

Samsung Galaxy S5 LTE-A QHD

Zvonrile au avut, se pare, o bază, pentru că acum câteva ore, producătorul a lansat în Coreea modelul Samsung Galaxy S5 LTE-A, un dispozitiv cu un display QHD, adică cu o rezoluție de 2560×1440 pixeli. Momentan, Coreea este singura țară ce dispune de conectivitate LTE-A, ce permite downloadul teoretic de până la 225 Mbps. În ceea ce privește restul specificațiilor, va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 805 cu 3 GB memorie RAM, o cameră foto de 16 megapixeli și un acumulator de 2800 mAh. Sistemul de operare nativ va fi desigur Android 4.4 KitKat.

Acestea erau, de asemenea, specificațiile lui Galaxy S5 Prime, lucru care ne face să ne întrebăm dacă acel model va mai ajunge și pe piața din Europa și dacă vorbim de același dispozitiv. Există o șansă ca Galaxy S5 LTE-A să fie folosit doar pe piața din Coreea, iar dispozitivul pentru piața internațională să păstreze numele de Galaxy S5 Prime. Nu știm, însă, când și dacă va fi lansat.