Samsung Galaxy NX3000, un nou aparat foto mirrorless

Samsung Galaxy NX3000, un nou aparat foto mirrorless

Samsung galaxy NX3000 este cel mai recent model de cameră foto mirrorless.

(Key visual) NX3000 Black

Samsung Galaxy NX3000 are un senzor de 20,3 Megapixeli, o viteză minimă a obturatorului de 1/4000 și poate fotografia în rafală până la 5 cadre pe secundă. Desigur, pentru cei amatori de selfie-uri, fenomenul anului, ecranul este rabatabil, așa ca să își vadă fețișoara atunci când se fotografiază. Camera deține conectivitate WiFi și NFC și va fi disponibilă în trei nuanție de culori, negrul, alb și maro. Obiectivul de kit pentru această cameră este unul nou, de 16-50 mm, cu o valoare F de la 35 la 5.6.

Aplicația disponibilă pentru smartphone permite controlul automat al zoom-ului obiectivului, acesta fiind unul motorizat. Camera deține desigur o mulțime de moduri de fotografiere ca Beauty Face, Best Face, Landscape, Macro, Action Freeze, Rich Tone, Waterfall, Silhouette, Sunset, Night, Firework, Light Trace, Continuous Shot, Kids, Food, Party/Indoor și permite montarea a toate obiectivelor din seria NX a producătorului.

Obiectivul motorizat mi se pare cea mai interesantă adăugire la portofoliul producătorului, pentru creatorii de conținut video, zoom-ul controlabil de la distanță fiind un adevărat atu. Pentru o cameră foto cu dimensiuni atât de mici această capabilitate este cu adevărat de admirat. Funcția NFC Tag & Go permite utilizarea caracteristicilor avansate de conectivitate precum Photo Beam, Remote Viewfinder Pro și Mobile Link cu diverse smartphone-uri fără a mai fi nevoie de o configurare avansată a conexiunii dintre cele două.

NX3000 Black 1

NX3000 Black 2

NX3000 Black 3

NX3000 Black 4

NX3000 Brown 2

NX3000 White 2

Citește și: