Samsung Galaxy K Zoom, un nou smartphone cu zoom

Samsung Galaxy K Zoom, un nou smartphone cu zoom

Samsung Galaxy K Zoom este cel mai nou smartphone cu cameră foto încorporată, lansat de producător astăzi.

Galaxy K zoom_3 colors

Pe urmele lui Galaxy S4 Zoom, un produs care a stârnit interesul utilizatorilor pentru camerele foto hibride cu sistem de operare Android și funcție de telefon, pășește acum mândru și sigur pe el Galaxy K Zoom. Interesantă alegerea de a schimba denumirea produsului, și a îl detașa puțin de segmentul de smarpthone-uri. Probabil Samsung a decis că e mometul pentru acest segment de dispozitive să își construiască singure drumul în piață, și să nu mai fie comparate cu smartphone-urile cu un senzor foto mai capabil. Galaxy K Zoom este așadar o cameră foto compactă, care funcționează cu ajutorul unui sistem de operare Android și deține un obiectiv retractabil.

La capitolul specificații, avem un senzor de 20.7 megapixeli, un zoom optic de 10x și un ecran AMOLED cu o diagonală de 4,7 inci și o rezoluție HD de 1280×720 pixeli. Camera poate înregistra și clipuri video FullHD la 60 de cadre pe secundă, dispune de o multitudinie de presetări pentru cei mai puțin inițiați, dar și de o mulțime de setări manuale disponibile prin intermediul touchscreen-ului.

Design-ul este de asemenea împrumutat de la Galaxy S5, cu același capac spate elegant și care oferă o aderență sporită. Este mai subțire decât Galaxy S4 Zoom, semnificativ mai subțire, și are o greutate de exact 200 de grame cu acumulator. Memoria acesteia este de 2 GB și 8 GB stocare ce poate fi extinsă cu carduri microSDXC de până la 64 GB.

Galaxy K zoom_Charcoal Black_03

Galaxy K zoom_Electric Blue_02

Galaxy K zoom_Shimmery White_01

 

Citește și: