Samsung Galaxy Camera 2 – Succesorul unui concept interesant

Samsung Galaxy Camera 2 - Succesorul unui concept interesant

Samsung lansează Galaxy Camera 2, a doua variantă a conceptului interesant de anul trecut, concept ce îngloba o interfață Android și o cameră foto compactă, sub aceeași carcasă.

Galaxy Camera 2 B 2

Galaxy Camera 2 vine cu o serie de caracteristici superioare modelului anterior. Îmbunătățirile au fost făcute la nivelul specificațiilor tehnice. Procesorul este unul tot cu 4 nuclee, cu 200 MHz mai rapid decât predecesorul său, acum funcționând la 1.6 GHz, iar cantitatea de memorie RAM a fost crescută la 2 GB. Memoria internă este acum de 8 GB. Senzorul nu a suferit nici o modificare, la fel nici capabilitățile de filmare sau fotografiere ale camerei, însă a fost crescută autonomia acumulatorului care este acum de 2000 mAh, față de 1650 mAh, și este și mai ușoară cu exact 17 grame, la 283 grame.

Galaxy Camera 2 vine cu aceeași conectivitate WiFi, NFC, Bluetooth, GPS și LTE în funcție de regiunea în care se comercializează, și dispune de un slot de memorie microSD petru carduri de până la 64 GB. Sistemul de operare ce rulează pe aceasta este acum Android versiunea 4.3 ce vine cu o serie de funcții noi pentru camera foto, noi moduri de fotografiere, și noi preset-uri pentru cei mai comozi dintre utilizatori. Camera are astfel modificări la nivel de configurație, minime la prima vedere însă importante pentru funcționarea stabilă și rapidă a acesteia, și o serie de modificări ale aspectului exterior, producătorul acordând mai multă atenție acestui aspect. Camera este ceva mai elegantă, împrumută aceeași textură ca și seria NX sau Galaxy Note 3, și este disponibilă momentan în doar două culori, alb și negru.

Momentan nu se cunosc detalii despre preț sau disponibilitate, însă este normal având în vedere că vorbim de un produs anunțat cu doar 3 zile înaintea începerii târgului de electronice din Las Vegas.

Galaxy Camera 2 B 1

Galaxy Camera 2 B 4

Galaxy Camera 2 B 7

Galaxy Camera 2 B 3

Galaxy Camera 2 B 5

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: