Romtelecom deschide WiFi-ul. Cum te poți conecta gratuit la milioane de puncte de acces

Romtelecom deschide WiFi-ul. Cum te poți conecta gratuit la milioane de puncte de acces

Romtelecom oferă clienților săi de Internet acces gratuit la peste 13 milioane puncte de acces WiFi din întreaga lume. Acest lucru e posibil prin opțiunea Fon, fără nici un cost suplimentar, conform comunicatului remis „Playtech“.

romtelecom

Pentru a beneficia de acces gratuit, clienții trebuie să permită, la rândul lor, acces la propria conexiune WiFi Romtelecom. Opțiunea Fon, care poate fi activată la cerere și pentru clienții existenți ai companiei, este disponibilă pentru abonații Romtelecom care dețin un router Huawei HG 658. Acesta permite partajarea accesului la propria conexiune WiFi de acasă.

„Aceasta este o alternativă accesibilă pentru toți clienții companiei care au nevoie de acces online în călătoriile lor prin țară sau în afara ei. Cu alte cuvinte, un client care oferă acces altor utilizatori la propria conexiune de Internet de acasă va avea acces, la rândul său, la Internetul fix pus la dispoziție de alte persoane din comunitatea Fon“, a declarat Mathias Hannel, director executiv comercial Romtelecom şi Cosmote România.

Cu opțiunea Fon, clienții Romtelecom pot naviga pe Internet, accesa e-mailul sau rețelele sociale de pe orice dispozitiv în cele peste 13 milioane de locuri din întreaga lume. Datele de acces sunt disponibile pentru utilizatori în contul de MyAccount al fiecărui abonat, după ce acesta își dă acceptul pentru deschiderea accesului la propria conexiune.

Internetul în rețeaua Fon poate fi accesat cu orice dispozitiv conectat la FonSpot prin WiFi, prin deschiderea browser-ului și introducerea datelor personale de autentificare. Utilizatorii de smartphone sau tabletă au la dispoziție aplicația Fon, descărcabilă gratuit din App Store sau Play Store. De fiecare dată când aplicația va detecta un FonSpot, aceasta va conecta automat clientul la internet.

Oficial: Romtelecom şi Cosmote fac parte din Deutsche Telekom

Clienții Romtelecom pot activa sau dezactiva oricând opțiunea FON, ori de câte ori consideră necesar, fără costuri suplimentare, prin contul propriu de MyAccount sau sunând la 1930 (apel gratuit în rețeaua Romtelecom).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: