Resident Evil 4 Ultimate HD Edition vine pe PC

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition vine pe PC

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition va fi disponibil în curând pentru PC. Capcom a anunțat de curând disponibilitatea lui pe serverele Steam.

Resident Evil 4

Jocul Resident Evil 4 Ultimate HD Edition va fi disponibil și ca versiune de retail, în Europa, însă sunt destul de sigur că doar puținii pasionați și colecționari vor mai dori varianta fizică a jocului. Jocul a fost refăcut pentru a beneficia de cele mai noi tehnologii grafice și poate rula liniștit la rezoluții mari, cu minim 60 cadre pe secundă. Disponibilitatea acestuia a fost anunțată pe data de 28 februarie pentru prețul de 19,99 euro. Pe lângă anunțul făcut, Steam oferă posibilitatea unei precomenzi online a jocului, ce include soundtrack-ul și o carte în format digital pentru cei care vor achiziționa jocul înainte de lansarea oficială.

Optimizat pentru ecrane wide și ultra wide, grafica a fost refăcută pentru a oferi o experiență mult mai bună decât originalul, și au fost adăugate o serie de misiuni și opțiuni noi. Jocul introduce de asemenea o metodă nouă de control, permite vederea caracterului din spate și o mecanică de joc interesantă, pe care o vom regăsi și în alte lansări ale studioului Capcom.

Trailerul de mai jos oferă o serie de informații despre jocul care va fi disponibil în aproape o lună.