Reichle & De-Massari aniversează 50 de ani de activitate cu rezultate bune

Reichle & De-Massari aniversează 50 de ani de activitate cu rezultate bune

Reichle & De-Massari este o companie relativ mică, cu o importanță destul de mare în industria comunicațiilor.

Reichle & De-Massari

Spun că este o companie mică pentru că este încă deținută în totalitate de membrii familiei Reichle și are aproximativ 700 de angajați. Reichle & De-Massari  are și în România un birou de reprezentanță și, după doi ani mai dificili, a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri cu 50% mai mare decât în anul anterior. Anul 2013 a adus prima creștere consistentă a afacerilor Reichle & De-Massari în România după cei doi ani grei. Creșterea a fost echilibrată pe ambele segmente strategice – infrastructuri și centre de date pe de o parte, aplicații Fiber-to-the-Home (FTTH) pe de altă parte.

În 2013, ne-am consolidat prezența pe câteva verticale care sunt în dezvoltare. Soluțiile R&M au fost adoptate cu succes în special în zona construcțiilor industriale. Avem de partea noastră un raport excelent preț-performanță, principalul impediment in finalizarea proiectelor îl reprezintă amânarea imprevizibilă a implementării sau a finanțării”, a declarat Cristina Deac, R&M România.

Impulsul de creștere din cea de-a doua jumătate a anului 2013 a consolidat cifra de afaceri la un nivel de 197.3 milioane franci elvețieni, cu 7,4% mai mult față de anul precedent. Profitul operațional a ajuns la 5 milioane franci elvețieni. Compania se ocupă în prezent de producția de fibră optică, cu o fabrică deschisă recent la Sofia, iar unul din principalele produse ale acestora este modulul de rețea Cat 6, folosit în prezent în toată lumea.

Citește și:
Etichete: