Reduceri eMAG la produse Samsung: cele mai bune oferte de care să profiți

Reduceri eMAG la produse Samsung: cele mai bune oferte de care să profiți

Black Friday s-a încheiat, dar eMAG a pregătit reduceri la produse Samsung. Cu numele „Crazy Days“, până pe 2 decembrie ai următoarele oferte.

samsung crazy days reduceri emag

Samsung Crazy Days este campania prin care eMAG oferă pe site-ul său reduceri la produsele companiei sud-coreene. Sunt telefoane, televizoare și electrocasnice, dar dacă nu ești interesat de toate, îți prezint produsele și ofertele pe care ar trebui să le iei în calcul.

Samsung Galaxy S5, telefonul vedetă al companiei pentru 2014, este redus până la 2.000 de lei. Are ecran de 5,1 inci full HD, o cameră de 16 megapixeli care filmează 4K, un procesor cu patru nuclee la 2,5GHz, memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 16GB. Îl găsești în magazinul eMAG aici.

android l galaxy s5

Dacă vrei un smartphone mai puternic, există Samsung Galaxy Note 4 (review Playtech aici) care costă 3.050 de lei. În această ofertă este versiunea cu procesor octa-core de la Samsung, folosește 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și are o baterie de 3.220 mAh. Mai dispune și de un stylus S Pen pentru scris de mână, iar ecranul este de 5,7 inci la rezoluție QuadHD. Îl găsești aici la eMAG.

Review samsung galaxy note 4

În ofertă mai este și Samsung Galaxy S4, modelul de anul trecut, la un preț de 1.400 de lei. Are ecran de 5 inci full HD, 2GB de memorie RAM, 16GB spațiu de stocare și o baterie de 2.600 mAh. Îl găsești în magazin aici.

galaxy s4 black

Dacă ești interesat de gadgeturi purtabile, ai ceasul inteligent Samsung Gear 2 la un preț de 980 de lei și un Samsung Gear Fit la 524 de lei. Ceasul are mai mult funcționalități smart, pe când brățara de fitness îți monitorizează această activitate și îți poate aduce câteva notificări.

Samsung-Galaxy-Gear-Fit-2_thumb.jpg

Există și un televizor Smart Samsung cu diagonală de 32 inci și rezoluție full HD. Îl poți cumpăra de aici la un preț de 1.500 de lei.

În final, mai sunt de recomandat două tablete. Prima este Samsung Galaxy Tab Pro de 8,4 inci cu rezoluție 2K, memorie RAM de 2GB și baterie de 4.800 mAh. Camera principală are 8 megapixeli și mai poți stoca pe un card microSD. Prețul este de 1.000 de lei și e disponibilă aici.

Cu un preț aproape dublu este Samsung Galaxy Tab S cu ecran tot de 8,4 inci 2K, 3GB de memorie RAm, 16GB spațiu de stocare și suport pentru card microSD până la 128GB. Bateria este de 4.900 mAh, dar arată fizic mai bine, este mai subțire. Prețul este de 1.950 de lei și e disponibilă aici.

Samsung Galaxy Tab S review (22)

Etichete: