Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune telefoane pe care să le cumperi

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune telefoane pe care să le cumperi

eMAG are reduceri începând de astăzi pentru a aniversa cei 13 ani pe care îi împlinește în România. Avem lista cu cele mai bune telefoane pe care să le cumperi acum.

eMag reduceri telefoane tablete laptopuri 13 ani
eMag reduceri 13 ani

UPDATE – Ofertele continuă la eMAG cu valul al doilea. iPhone 5S este disponibil la preț redus.

De asemenea, dacă doriți să dăruiți de Crăciun un telefon cu un raport calitate/preț foarte bun, Nokia 530 Lumia este și el la reducere.

UPDATE – Se pare că stocurile de Nexus 5 s-au terminat. Cu toate acestea, LG G3 S încă mai este disponibil la reducere pe eMAG pentru 1.049 lei.

UPDATE 12:25 – Pentru cei interesați de un smartphone dual-SIM ieftin, Allview A4 You este disponibil pe eMAG la prețul de 199 de lei.

Cele mai bune telefoane de la eMAG pe care le poți cumpăra la preț mai mic sunt unele pe care poate le-ai mai remarcat și la Black Friday 2014. Sunt de la LG, Samsung și Sony. Reducerile diferă de la model la model. Iată-le pe cele mai bune cinci telefoane pe care le poți alege.

LG Nexus 5 are un ecran de 5 inci full HD, folosește Android stock, are 2GB de memorie RAM și spațiu de stocare de 16GB. Camera foto este de 8 megapixeli, iar bateria are o capacitate de 2.300 mAh. Este cel mai bun telefon lansat de Google și cu acest hardware este încă suficient de bun pentru a-l alege în defavoarea unui Nexus 6 care ți s-ar părea prea mare. Nexus 5 costă 1.400 de lei la eMAG.

Reducere pret telefon Nexus 5

HTC One cu versiunea dual SIM este în promoția eMAG pentru 13 ani. Are un ecran de 4,7 inci full HD, 2GB de memorie RAM, 16GB de stocare și nu suportă card, are o baterie de 2.300 mAh și o cameră Ultrapixel de 4 megapixeli. HTC One costă doar 1.600 de lei la eMAG.

Reducere pret telefon HTC One

Sony Xperia Z2 a fost lansat la începutul acestui an. Are un ecran de 5,2 inci full HD, o cameră de 20 megapixeli, o memorie RAM de 3GB și 16GB de stocare, dar suportă și card microSD. Bateria are o capacitate de 3.200 mAh. Este un telefon rezistent la apă și praf și este la fel de bun ca Xperia Z3 lansat în această toamnă. Sony Xperia Z2 costă 1.900 de lei la eMAG.

Reducere telefon Sony Xperia Z2 gadget

Samsung Galaxy S5 e cel mai bun telefon al companiei și a fost lansat în primăvara acestui an. Are un ecran de 5,1 inci full HD, 2GB de memorie RAM și 16GB spațiu de stocare. Are o baterie de 2.800 mAh, folosește o cameră de 16 megapixeli cu un sistem foarte bun de focalizare, iar telefonul e compatibil 4G. Samsung Galaxy S5 costă 2.000 de lei la eMAG.

reducere pret telefon samsung galaxy s5

Samsung Galaxy Note 4 este cel mai bun dispozitiv al companiei lansat anul acesta. Are o cameră de 16 megapixeli, folosește 3GB de memorie RAM și 32GB spațiu de stocare, iar punctul forte este ecranul de 5,7 inci Quad HD. Are o baterie de 3.220 mAh și folosește un stylus S Pen. Samsung Galaxy Note 4 costă 3.100 de lei la eMAG.

reducere pret telefon  samsung galaxy note 4

Citește și: