ReddX, aplicația de Reddit pentru Xbox One

, 19 Aug, 12:14

Fanii Reddit care și-au achiziționat consola de ultimă generație Xbox One pot naviga printer subreddituri cu ajutorul aplicației ReddX, potrivit Geeky Gadgets.

reddx

ReddX este prima aplicație de Reddit construită pentru console și le permite utilizatorilor serviciului Xbox Live accesul la populara platformă Reddit.

Aplicația poate fi descărcată și instalată gratuit și, prin intermediul ei, redditorii pot vota postările altor persoane și pot comenta, cu ajutorul controlerului de Xbox One, a telecomenzii sau prin Xbox Smart Glass.

”Mulțumită ReddX, redditorii pot interacționa între ei în același fel ca pe platforma reddit.com și, în plus, pot debloca achievement-uri media unice, denumite după cele mai populare meme-uri de pe Internet. Chiar am postat primul thread de Reddit în noaptea dinaintea lansării aplicației”, a declarat Larry Hryb, cunoscut drept Major Nelson, de la Xbox Live.

Mai multe detalii despre aplicație puteți afla din clipul video de mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail