Record Destiny: cel mai mare test beta de pe actuala generație de console

Record Destiny: cel mai mare test beta de pe actuala generație de console
Octavian Palade
16:18 01.08.2014

Activision Publishing și Bungie au confirmat faptul că milioane de persoane au participat în cadrul testului beta pentru Destiny, cel mai mare test de pe generația actuală de console. 

Bungie-Destiny-Beta-Xbox-360-xbox-one-ps3-ps4_thumb.jpg

Testul a beta a inclus o parte din activitățile ce vor fi disponibile în Destiny, fiind prima dată disponibil pe PlayStation 4 și PlayStation 3 din data de 17 iulie. Destiny Beta s-a încheiat pe data de 27 iulie, în total participând 4,638,937 de jucători.

Acesta este cel mai mare test beta de pe actuala generație de console la mare distanță de altele, precum și cel mai mare test beta pe console pentru o franciză nouă” a afirmat Eric Hirshberg, CEO al companiei Activision Publishing.

Un astfel de test, la o asemenea scară, este o realizare incredibilă pentru noi și suntem încântați de reacțiile fenomenale din partea comunității. Cu toate acestea, testul beta a fost doar o mică parte din ceea ce urmează. Deja numărăm zilele până la lansarea din 9 septembrie.”

Suntem copleșiți de numărul celor care au jucat Destiny Beta” a afirmat Pete Parsons, COO al companiei Bungie. “Ne-am depășit obiectivele, iar feedbackul din partea celor care au participat este inestimabil. Nu cred ca putem să vă mulțumim îndeajuns, dar vă promitem că în săptămânile care urmează vom lucra intens pentru ca Destiny să fie la înălțimea așteptărilor voastre când se lansează.”

În Destiny, acțiunea este plasată într-un viitor îndepărtat, iar jucătorii își vor asuma rolul de Gardieni ai ultimului oraș de pe Pământ şi vor traversa sistemul nostru solar, de la dunele roșii ale planetei Marte, până la jungla luxuriantă de pe Venus.

Cu o serie de abilități incredibile la dispoziția lor, gamerii vor lupta împotriva inamicilor civilizației umane și vor recâștiga ceea ce a fost pierdut în momentul prăbușirii perioadei de glorie a umanității.

Destiny va fi disponibil pe 9 septembrie 2014, pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360. 

Comentarii
loading...