Raijintek AGOS Midi Tower este detaliată

Raijintek AGOS Midi Tower este detaliată

Raijintek este un brand relativ nou pe piața de componente PC, anul trecut lansând o serie de coolere interesante pe piață.

Raijintek_Agos_01

Portofoliul de produse al Raijintek nu este unul foarte vast, însă, odată cu AGOS Midi Tower, compania își face intrarea și pe segmentul de carcase PC. De menționat faptul că produsele lor sunt axate foarte multe pe raportul preț-performanță, iar Raijintek AGOS Midi Tower este gândită cu aceeași idee in minte. Carcasa a fost prezentată în variantă Beta, anul trecut, la Gamescom, pe atunci denumirea de AGOS nefiind una finală. AGOS nu va fi o revelație pentru gameri sau pentru entuziaști, însă la prețul aproximativ de 50 de euro la care va fi disponibilă, cu siguranță va fi una dintre cele mai cerute carcase de buget.

Raijintek AGOS are un design curat, elegant, dispune de un flux de aer foarte bun și suportă plăci de bază atât în format microATX cât și ATX. Carcasa are dimensiuni relativ mici la 790 x 200 x 460 mm și are suficient spațiu pentru a adăposti plăci grafice cu o lungime de până la 410 mm. AGOS deține trei lăcașuri de 5.25 inci, șase lăcașuri pentru unitățile de stocare de 3.5 inci sau 2.5 inci, 7 lăcașuri pentru slot-urile PCI, două porturi USB unul 2.0 și unul 3.0 pe partea din față și un ventilator de 120 mm preinstalat. 

Carcasa Raijintek AGOS Midi Tower va fi disponibilă în următoarea lună și, cel mai probabil, o vom vedea la retailerii din România la un preț aproximativ de 250 lei.

Raijintek_Agos_02

Raijintek_Agos_03

Citește și: