QNAP Silent NAS este câștigătorul premiului iF Design Award 2014

QNAP Silent NAS este câștigătorul premiului iF Design Award 2014

QNAP Silent NAS a câștigat premul de excelență iF Product Design Award 2014, pe categoria de computere.

QNAP Silent NAS

Chiar dacă nu este neapărat un computer pentru folosința de zi cu zi, din punct de vedere hardware așa este construit, deservind doar rolul de stocare și acces la informațiile salvate pe acesta.

“Recunoașterea conferită de premiul iF atestă rezultatele remarcabile în privința design-ului și suntem mândri că inovația seriei Silent NAS o alătură unei liste de produse celebre”, a declarat Meiji Chang, manager general al QNAP.

Serverul de stocare QNAP Silent NAS nu dispune de nici un ventilator pentru răcirea componentelor interne, fiind astfel foarte silențios în funcționare. Este un dispozitiv elegant ce se poate plasa alături de cele mai elegante elemente ale unei camere, lângă un televizor de ultimă generație sau lângă consolele de gaming. Fiind o unitate NAS silențioasă pentru living, HS-210 este perfect pentru a crea un hub multimedia pentru acasă. Folosind Photo Station, Music Station și Video Station, utilizatorii pot accesa ușor arhiva și pot partaja fotografiile, muzica și colecțiile video. Accesul la aceste informații se poate face cu ajutorul browser-ului de pe orice dispozitiv, sau cu ajutorul aplicațiile mobile dedicate, Qfile, Qmusic, Qphoto, Qmanager și VMobile.

Prețul acestui dispozitiv, QNAP Silent NAS HS-210 este de aproximatvi 1290 lei și este disponibil la magazinele online de la noi din țară.

Citește și:
Etichete: