Noi detalii despre Pro Evolution Soccer 2015 – lansare pe 11 noiembrie [VIDEO]

Noi detalii despre Pro Evolution Soccer 2015 - lansare pe 11 noiembrie [VIDEO]

Konami a anunțat că Pro Evolution Soccer 2015 îl va avea pe germanul Mario Gotze pe coperta sa, în momentul când va fi lansat pe piață, la mijlocul lui noiembrie. 

pes 2015

Lumea simulatoarelor de fotbal se împarte între FIFA și PES, Anul acesta, versiunea 2015 a Pro Evolution Soccer se va lansa mult mai târziu decât FIFA 15, pe 11 noiembrie. Dar putem vedea deja un trailer al demo-ului jocului în videoclipul de mai jos.

Mario Gote, vedeta naționalei Germaniei, va fi coperta PES 2015, în timp ce FIFA 15 îl are pe Lionel Messi pe copertă.

pes_2014_cover

Konami speră să lanseze demo-ul pentru jocul său chiar înaintea lansării oficiale pe piață a rivalului, FIFA 15. Astfel, cei interesați vor putea juca demo-ul pe 17 septembrie, cu o săptămână înainte ca FIFA să ajungă în magazine.

Demo-ul PES 2015 va fi disponibil pentru Xbox One, PlayStation4, Xbox 360 și PlayStation 3. Cei care îl așteaptă pentru PC vor trebui să aibă răbdare până în noiembrie, când va fi lansat jocul complet.

Konami se laudă cu faptul că PES 2015 se va întoarce la valorile de bază ale jocului – control total, super responsiv și un sentiment al realității jocului. Titlul va rula pe Fox Engine, aceeași tehnologie din spatele Metal Gear Solid V și va oferi microtranzacții opționale.