Primul DLC Titanfall a fost confirmat, alături de noi update-uri

Primul DLC Titanfall a fost confirmat, alături de noi update-uri

Gamerii se pot bucura deja, primul DLC Titanfall a fost deja confirmat de Respawn, producătorul jocului.

Titanfall DLC

Dezvoltatorul jocului Titanfall, Respawn, a confirmat faptul că pasionații titlului se pot aștepta la un DLC pe numele său expedition, undeva în cursul lunii mai.

Acest DLC Titanfall va fi primul release oficial pentru titlu, însă dezvoltatorul a anunțat că vor mai exista o serie de update-uri importante și interesante de asemenea. Acestea vor adresa micile probleme pe care fanii le-au descoperit din primele ore de gameplay și vor aduce îmbunătățiri în termeni de performanță, pentru multe din plăcile grafice de pe piață.

DLC-ul Expedition va aduce și o serie de hărți noi pentru Titanfall, Swampland, Runoff și Wargames. Noile update-uri ar putea include elemente precum ”Burn Cards” și ”hashtag” și chiar și un mod de joc 2 vs 2, precum și un element denumit ”riffs” disponibil pentru o perioadă limitată de timp în gameplay. Așteptăm, așadar, cu nerăbdare noile update-uri și lansarea noului DLC Titanfall, mai ales că jocul a acaparat deja timpul liber a multor jucători, chiar dacă a fost lansat de curând.

Personal, nu l-am încercat, nu cred că am mai deschis un shooter de pe vremea când Quake atingea apogeul, iar asta din cauza lipsei de timp. Totuși, Titanfall începe să îmi facă din ce în ce mai mult cu ochiul.