Primăvara aduce peste 3400 de joburi la Angajatori de TOP București

Primăvara aduce peste 3400 de joburi la Angajatori de TOP București

Ediția din această primăvară Angajatori de TOP, cu numărul 16, va avea loc săptămâna viitoare, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din București, este cea mai mare din ultimii 5 ani, cu peste 3400 de joburi anunțate. 

Angajatori de TOP

Din cele 3400 de poziții deschise de companiile participante, 42% sunt pentru candidații cu până la 1 an de experiență, 26% pentru tineri cu experiență între 1-3 ani și 32% pentru candidați cu peste 3 ani de experiență. 

În cele două zile de eveniment, cu 100 de companii participante, sunt așteptați 15.000 de vizitatori. Beneficiile sunt mai mult decât evidente: economie de timp căutând informații despre angajatori și ofertele acestora, discuție directă cu reprezentanții companiilor, pentru o perspectivă asupra pieței forței de muncă asupra modului în care poate evolua cariera voastră în cadrul companiei. Companiile confirmate vin din arii variate de activitate, domeniile cel mai bine reprezentate fiind: IT (36%), Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar – bancar (6%), Audit și Consultanță (5%) – restul procentelor sunt alocate domeniilor: Telecom, Retail, Construcții, Educațional, Farmaceutic, Transport și Logistică.

„Procesul de recrutare Endava se adresează atât candidaților seniori (Software Developer, Scrum Master, Software Tester, Business Analyst, Project Manager), cât și studenților și absolvenților – programele de internship și graduates vor avea loc în perioadă următoare.” – Miruna Nedelcu, Recruitment Officer, Endava.

În cadrul Angajatori de TOP, ținerii vor putea aplica și la peste 20 programe de internship & trainee, deschise de companii precum:

COMPANIE NUME INTERNSHIP DOMENIU
ProCredit Bank Young Bankers Banking
McDonald`s România Management Trainee FMCG
Microchip Technology Internship IT
DB Schenker Learning by doing Logistics, Transport
P&G P&G Internship Program Engineering, Finance, Logistics, Human Resources, Marketing, Sales
Grupul Renault România  Drive Your Future Engineering, Manufacturing
Microsoft Internship@Microsoft Romania IT
Mega Image Internship Program Commercial, Financial, IT, Human Resources, Logistics
Endava Grow your talent, create your future IT
BRD-Groupe Société Générale Trainee@BRD Banking
Unilever Unilever Future Leaders Program Marketing,  Finance, Sales, Supply Chain
JTI România JTI Internship FMCG
Coca-Cola HBC Romania Management Trainee Comercial , Finance, IT, HR,
HP HR Management Associate Internship Human Resources
Genpact Gateway Trainee Program IT, Finance & Accounting
Intel Intel Internship Program Software Development
IBM The Blue Internship experience IT
Electronic Arts Quality Engineering – Tools Engineer Internship Engineering
BCR Erste Group Graduate Banking
Vodafone Romania Vodafone Management Trainee HR, Marketing, Finance

„Cautam proaspăt sau recent absolvenți, cu interes demonstrat față de profesiile financiare și fiscale, cu ambiție de a se dezvoltă accelerat și cu perseverență în a-și urmări aceste obiective. În general candidații noștri vin de la facultăți cu profil economic, însă aceasta nu este o condiție eliminatorie. Dacă aceste calități există, pot urma cu succes o carieră în acest domeniu și absolvenți de discipline tehnice, juridice, administrative.” – Silviu Bădescu, Manager Human Resources, Deloitte.

Pentru pozițiile deschise în cadrul evenimentului Angajatori de TOP, procesul de recrutare este format, în medie, din 4 etape: screeningul CV-urilor, un interviu telefonic, o serie de interviuri individuale sau de grup cu recruiterii companiei sau cu managerul direct, iar la final un interviu  pentru prezentarea ofertei de angajare.

Ediția din luna aprilie Angajatori de TOP oferă șansa celor care sunt în căutarea unui job să întâlnească companii precum: EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox, BRD – Groupe Societe Generale, Coca-Cola HBC România, Intel, HP, Raiffeisen Bank, Deutsche Bank Global Technology București, JTI, Deloitte, Nestle, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L’Oreal România, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC România, Unilever, Microchip Technology, TELUS Internațional Europe, WNS România, Accenture, McDonald’s România, Grupul Renault România, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle.

Mai multe detalii despre Angajatori de TOP București găsiți în secțiunea special creată pe www.hipo.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: