Prestigio Multipad Visconte – O tabletă cu Windows 8.1 pentru business

Prestigio Multipad Visconte - O tabletă cu Windows 8.1 pentru business

Prestigio Multipad Visconte este prima tabletă a producătorului ce vine cu o configurație bazată pe un procesor Intel și care rulează sistemul de operare Windows 8.1.

Prestigio Multipad Visconte (3)

Tableta este motorizată de cel mai nou procesor Intel Celeron Dual-Core cu o frecvență de 1.46 GHz, vine dotată cu până la 64 GB memorie internă și 2 GB memorie RAM. Ecranul este de 10 inci și are o rezoluție de 1280×800 pixeli. La prima vedere este destul de luminos iar culorile arata foarte bine, însă mediul în care am analizat-o în timpul lansării nu era foarte luminat și timpul era destul de limitat. Multipad Visconte vine atât în variantă simplă WiFi, cât și cu modem 3G cu viteză maximă de 21 Mbps. Tableta are o grosime de 9,9 mm și o greutate de 550 grame fiind disponibilă în două variante de culoare, argintie și albastru închis. Capacitatea de stocare poate fi extinsă cu încă 64 GB, având în vedere că există o serie de aplicații de business deja preinstalate.

Prețul de pornire pentru Prestigio Multipad Visconte este de 1400 lei, pentru varianta de 32 GB și doar cu conectivitate WiFi. Există și alte accesorii opționale ca tastatură Bluetooth ce poate fi transformată în stand pentru o ergonomie mai bună.

Prestigio Multipad Visconte (2)

Prestigio Multipad Visconte (1)

Prestigio Multipad Visconte (4)

Citește și: