Pe Samsung Galaxy Note 4 poți juca Fruit Ninja cu un cuțit adevărat [VIDEO]

Pe Samsung Galaxy Note 4 poți juca Fruit Ninja cu un cuțit adevărat [VIDEO]

Dacă ai pierdut S Pen-ul noului tău Samsung Galaxy Note 4 nu mai trebuie să te agiți, deoarece poți oricând folosi un cuțit de bucătărie în locul acestuia.

Samsung Galaxy Note 4 review Playtech (16)

Samsung Galaxy Note 4 este din orice punct de vedere un telefon excepțional. Începând cu design-ul și terminând cu hardware-ul, telefonul este impresionant, iar acum se pare că mai putem adăuga încă unul pe lista de lucruri pe care Samsung Galaxy Note 4 le poate face. Aparent, telefonul poate fi operat cu un cuțit. Nu vrem să știm de ce anume ați vrea să faceți asta, dar în caz că vă gândiți vreodată la această posibilitate, să știți că este absolut realizabilă.

Un video apărut de curând ilustrează cât de ușor poate fi utilizate un Samsung Galaxy Note 4 folosit doar un cuțit. Nu numai ecranul telefonului a demonstrat cât de sensibil poate fi. Cei care au realizat acest scurt filmuleț au arătat că și butoanele capacitive pot fi apăsate folosind obiectul de bucătărie. Din fericire, ecranul nu a fost afectat în video-ul respectiv grație startului protector de Gorilla Glass 3.

Un alt telefon care a trecut printr-un astfel de test a fost Sony Xperia Z3. După ce a fost mai întâi uns cu Nutella, apoi aruncat în Coca-Cola, telefonul celor de la Sony și-a demonstrat rezistența și în fața unui cuțit.

Samsung Galaxy Note 4 a apărut luna aceasta la noi în țară. Telefonul are un ecran QHD cu o rezoluție de 2.560 x 14.40 de pixeli și 3GB RAM. Samsung a mai adăugat pe lista dotărilor un procesor Qualcomm 805 cu patru nuclee sau un Exynos cu opt nuclee (acesta e fabricat de Samsung), 3GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 32GB (suportă microSD) și o cameră de 16 megapixeli care filmează 4K și focalizează foarte repede.

Fiind un Note, dispune și de stylus (denumit S Pen) pentru care ai tot felul de funcționalități implementate de Samsung. Dacă vreți să aflați mai multe despre noul Samsung Galaxy Note 4 puteți citi review-ul complet pe Playtech.