Playtech TV – HTC Desire Eye, cel mai bun telefon pentru selfie, ne face cu ochiul din New York

HTC Desire Eye poate fi considerat cel mai bun smartphone pentru autoportrete. Noi l-am văzut la New York și l-am prezentat și în cadrul Focus, la Prima TV.

DSC_0092

Cum selfie-urile au devenit o parte importantă din viața noastră, cei de la HTC au decis să intre în hora auto-portretelor digitale cu un nou smartphone.

Telefonul este făcut din plastic, dar este foarte bine lucrat, plăcut la privire, dar și la atingere și, ca bonus, este și rezistent la apă. Carcasa din policarbonat încadrează un display full HD de 5,2 inch și două camere foto, de 13 MP. Cele două camere sunt acompaniate de blițuri duale, care garantează naturalețea culorilor, indiferent de condițiile de lumină.

În afară de camerele foto, smartphone-ul HTC Desire Eye are aceleași specificații tehnice ca și HTC One M8. Mai exact, un procesor Snapdragon 801 tactat la 2,3Ghz și o memorie RAM de 2GB. HTC Desire Eye este și resistent la apă și dispune de sunet BoomSound. Telefonul vine cu Android 4.4 preinstalat, peste  care taiwanezii au aplicat interfața HTC Sense.

Este, totuși, HTC Desire Eye, un smartphone pentru toată lumea? Cel mai probabil nu. Cu toate că toți apreciem un selfie reușit, nu toți apreciem telefoanele atât de mari. În ciuda performanțelor ridicate, a designului excelent și a numeroaselor funcții speciale pentru selfie, smartphone-ul s-ar putea dovedi greu de manevrat pentru cei cu mâinile mai mici.

Octavian Palade
19:45 11.10.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video