Playtech a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge Prima TV. Cine urmează? [FOTO]

Playtech a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge Prima TV. Cine urmează? [FOTO]

Echipa Playtech.ro a acceptat provocarea virală Ice Bucket Challenge, în cadrul campaniei Prima TV care susține copiii bolnavi de cancer, din tabăra MagiCamp.

IMG_9630

Lucian Popescu, proaspăt membru al echipei, prezentator al pastilei de tehnologie Playtech din cadrul știrilor Focus, de sâmbătă, este cel care s-a ”sacrificat” pentru această cauză nobilă.

Focus Prima Tv a lansat provocarea ”găleata cu gheaţă” în încercarea de a strânge fonduri pentru tabăra MagiCamp, un spaţiu prietenos şi relaxant unde copii diagnosticaţi cu cancer, cu vârste între 7 şi 14 ani, selectaţi de medici specialişti de la Institutul Oncologic Bucureşti, sunt ajutaţi să depăşească experienţa traumatizantă a acestei maladii.

Provocarea ”găleata cu gheaţă”, care a luat amploarea unui fenomen internaţional pe reţelele sociale în ultimele săptămâni, îşi continuă menirea umanitară şi în folosul unor copii greu încercaţi de soartă din România, la iniţiativa echipei Focus Prima TV.

Popescu i-a provocat mai departe pe Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG, Radu Georgescu, CEO GeCAD și Sergiu Biriș, fondator Zonga și Trilulilu.

Cei trei au 24 de ore să răspundă provocării și, fie să își toarne apă rece în cap, fie să doneze o sumă de bani copiilor din MagiCamp.

Clipul video va fi difuzat în cadrul jurnalului Focus de la ora 18.00

Conturile în care se pot face donații sunt următoarele:  

Cont lei:RO23RNCB0132142511010001

Cont EURO: RO93RNCB0132142511010002