Plants vs Zombies Garden Warfare ajunge pe PlayStation în august

Plants vs Zombies Garden Warfare ajunge pe PlayStation în august

Atunci când Plant vs. Zombies Garden Warfare a fost anunțat la E3 în 2013, a existat o întrebare destul de interesantă – ”Când va apărea pe PlayStation?”.

Plants vs Zombies

Suntem, așadar, încântați să vă anunțăm că Plants vs Zombies Garden Warfare își va face drum atât către generația mai veche de console a celor de la Sony, Play Station 3, cât și pe cel mai recent model, Play Station 4, pe data de 19 august 2014. Acest lucru demonstrează că lucrurile bune vin la cei care sunt răbdători.

Se pare că speculațiile mai vechi, precum Plants vs Zombies va ajunge și pe aceste console a fost destul de realistă, iar acum fanii seriei, deținători ai acestor console se vor putea bucura de gameplay-ul acestui joc. Plants vs Zombies Garden Warfare se întâmplă să aibă un stil puțin diferit de originalul cu același nume, fiid construit pe platforma Frostbite 3. Ca jucător, te vei putea folosi de încă alți 3 prieteni în modul de joc Garden Ops, sau poți face ravagii pe terenul de luptă cu până la 24 de jucători, într-o acțiune foarte intensă.

Să poți experimenta jocul în FullHD este un lucru, iar abilitatea de a îl juca prin Remote Play pe PS Vita extinde și mai mult orizonturile acestui titlu.

Citește și: