Pixeltrek sau cum poți să îți pierzi timpul pe USS Enterprise

, 17 Iun, 18:35

Ai terminat cu examenele la facultate? Sau poate ai concediu și te plictisești. Dacă ești un fan înrăit al seriei Star Trek, Pixeltrek este un joc care îți va acapara destul de mult din timpul liber.

Pixeltrek

Pixeltrek poate reprezenta definiția unei zile pierdute, probabil la fel cum au făcut-o până acum jocuri ca Flappy Bird sau 2048. Spre deosebire de acestea, dificultate lui Pixeltrek este mult mai redusă, practic, jocul rezumându-se la explorarea unei lumi virtuale, reprezentată de nava spațială USS Enterprise, și de toate cele câteva sute de camere ale acesteia. Jucătorul constă în posibilitatea de a explora aceste câteva sute de camere, din perspectiva Locotenentului Comandand Data, și tot ce aveți nevoie pentru a îl juca sunt tastele WASD și timp liber.

Fiți pregătiți așadar să petreceți nenumărate ore plimbându-vă pe nava Enterprise și privind în fiecare colțișor al acesteia. Jocul nu are sunet, așadar e perfect pentru cei care ”se plictisesc” la birou. Este surprinzător de detaliat, chiar dacă folosește grafica anilor 2000, cu elemente decorative pe care le regăsim și în filmele din această serie, și cu o punte principală de control, extrem de detaliată. Momentan, acesta este disponibil pentru interfața Web și nu funcționează pe smartphone, pentru că este conceput în Flash.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail