Până la iWatch, Apple folosește tot felul de gadgeturi inteligente în ultima reclamă [VIDEO]

Până la iWatch, Apple folosește tot felul de gadgeturi inteligente în ultima reclamă [VIDEO]

Toată lumea așteaptă un ceas inteligent de la Apple, așa numitul iWatch, dar până ajunge, compania își prezintă planul: nu creează neapărat dispozitive, ci ecosisteme în care să își integreze dispozitivele.

iphone ad

Despre iWatch de la Apple se tot discută în ultimii ani, dar până acum doar Samsung a investit cel mai mult în acest domeniu. Desigur, se pregătesc Motorola și LG, dar Apple tot „ignoră“ piața și nu livrează gadgetul despre care publicații precum „The Wall Street Journal“ tot scriu pe surse de câțiva ani. Acum, după WWDC și prezentarea iOS 8, Apple are o nouă reclamă.

Se ia un iPhone 5s, se oferă câtorva oameni care fac sport și este „învățat“ telefonul să comunice cu tot felul de dispozitive inteligente care îți monitorizează ritmul cardiac și intensitatea exercițiilor fizice. Se mai adaugă și câteva aplicații care fac cam același lucru și parcă lumea e pregătită pentru un iPhone care comunică mai bine cu tot felul de gadgeturi terțe decât pentru unul conectat la un iWatch.

Mai trebuie spus că deși reclama de mai jos este axată pe ideea de menținerea sănătății și monitorizarea exercițiilor, Apple a făcut un pas înainte cu iOS 8 și HealthKit, un pachet pe care dezvoltatorii îl vor folosi pentru a dezvolta mai mult acest ecosistem health and fitness. Am detaliat noutățile din iOS 8 în acest articol pe Playtech.ro, inclusiv noua aplicație Health. Până în toamnă, când iOS 8 va ieși din preview, rămân aplicațiile dispnonibile în App Store. Nici Play Store, pentru cei cu Android, nu duce lipsă de așa ceva.

Citește și: