Păcănele cu BitCoin, acum disponibile de la BetCoin

Păcănele cu BitCoin, acum disponibile de la BetCoin

Jocurile de noroc online reprezintă un business destul de profitabil cu o cifră de afaceri colosală. BitCoin intră și el în discuție, desigur.

Bitcoin BetCoin

Lucrurile sunt pe cale să se schimbe în această industrie a jocurilor online, din moment ce BetCoin permite folosirea monedei virtuale BitCoin pentru jocurile de noroc. Mașina de joc virtuală este una cu 5 rânduri, cunoscută în lumea reală ca slot-machine sau păcănele.

Probabilitatea ca guvernul și alte instituții și politicieni să sară ca arse la auzul acestei vești este destul de mare, având în vedere teama că o mare parte din bani ”se spală” în jocurile de noroc online, nu mai spunem de monedele virtuale. Chiar și așa, se pare că viitorul BitCoin este destul de însorit, iar această intrare în lumea jocurilor de noroc a atras atenția multor jucători online din piață.

BetCoin are deja 4 modele de jocuri online care oferă plata instant în BitCoin, grafică 3D și alte atracții care s-au dovedit populare între jucătorii online, iar cum un număr destul de mare de site-uri au început să accepte plata în BitCoin, va fi destul de interesant să vedem ce se întâmplă cu acest tip de plată, atât de controversat. Deunăzi, spuneam că și casino-urile au început să primească această metodă de plată, atât pentru servicii cât și pentru bunuri fizice, și au instalat chiar și ATM-uri de schimb.

Etichete: