08 oct. 2014 | 14:11

Orange are un nou purtabil: UP24 by Jawbone monitorizează somnul și activitatea fizică

ACTUALITATE
Orange are un nou purtabil: UP24 by Jawbone monitorizează somnul și activitatea fizică

UP24 by Jawbone este cel mai nou dispozitiv purtabil oferit de Orange, care îi ajută pe utilizatori să își monitorizeze greutatea, somnul sau activitățile sportive și să se mențină în formă.

FOTO CNet

FOTO CNet

Pe parcursul folosirii UP24 de la Jawbone, brățara începe să cunoască obiceiurile zilnice ale utilizatorilor și să recomande mici schimbări care îi vor ajuta să devină exact cum își doresc sau să își îndeplinească obiectivele, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

UP24 este prezentă în magazinele Orange, precum și în magazinul online la prețul de 129 euro. Brățara este disponibilă în trei mărimi (mică, medie și mare) și în două culori (negru și portocaliu). Pentru a o folosi, clienții vor conecta brățara UP24 prin Bluetooth Smart, astfel încât să primească notificările atunci când au nevoie de ele prin intermediul aplicației. Iar datorită actualizărilor în timp real, vor fi mereu la curent cu progresul înregistrat și își vor putea atinge obiectivele.

Aplicația este compatibilă cu iOS și Android și oferă funcționalități suplimentare care să îi ajute pe utilizatori: monitorizarea somnului – îi îndeamnă să adoarmă la orele potrivite si cu ajutorul alarmei să se trezească în fiecare dimineață în momentul optim al ciclului de somn; monitorizarea alimentației – în care pot vizualiza și selecta rapid din lista mâncărurilor pe care le consumă cel mai frecvent și pot evalua rapid cât de sănătos este un fel de mâncare; monitorizarea activităților – în care își pot înregistra greutatea și seta un obiectiv personal pentru a urmări progresul către greutatea dorită, de la pașii pe care îi fac și până la antrenamentele și caloriile arse, oferind o evaluare completă a activității zilnice.

UP24 funcționează pe baza MotionX Engine, sistem bazat pe elemente de biomecanică a mișcărilor umane naturale. Bateria durează timp de 7 zile și poate fi încărcată prin intermediul calculatorului sau al unui adaptor prin cablul USB.

Un test Playtech cu brățări de fitness

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele