Olandezii au creat primul… joint electronic

Olandezii au creat primul… joint electronic
08:50 25.06.2014

De forma unui joint clasic, olandezii de la E-Njoint B.V. se mândresc cu realizarea primului joint marcat, evident, cu o frunză de canabis.

ejoint-joiint electronic olanda

Era doar o chestiune de timp până când o ţară, în care este legalizat consumul de marihuana, începea comercializarea de . Inevitabilul s-a produs şi olandezii de la E-Njoint B.V. se mândresc cu realizarea primului astfel de dispozitiv.

Deşi beneficiile fumatului de ţigări electronice sunt relative si subiective, este foarte probabil ca aceste dispozitive să nu mai dispară niciodată de pe piaţă. Asta în contextul în care, mulţi sunt de părere că au acelaşi impact negativ asupra sănătăţii organismului precum o ţigară obişnuită. Dacă intraţi în categoria celor care nu sunt de acord cu promovarea acestor gadgeturi, cu siguranţă aparatul din imaginea de mai sus nu vă va încânta.

Partea cea mai amuzantă este că jointul electronic nici măcar nu are proprietăţi halucionogene. Compania producătoare se mândreşte, în egală măsură, cu designul creativ şi cu faptul că au reuşit să elimine, din vaporii inspiraţi  de utilizatori, nicotina, tutunul şi THC-ul. Acesta din urmă este specific canabisului. În schimb, jointul electronic va fi capabil să vaporizeze glicerină vegetală, glicol propilenă şi diferite arome, gen pepene roşu, măr verde şi altele. Pentru a ne aminti că are forma unui joint, în momentul în care veţi trage aer în piept, se va lumina frunza desenată în capăt.

Întregul produs este 100% legal oriunde pe mapamond şi producătorul se laudă deja cu peste 10.000 de bucăţi comercializate zilnic.