Oculus Rift primește un nou joc exclusiv. Foștii angajați Zynga îl prezintă la E3

Oculus Rift primește un nou joc exclusiv. Foștii angajați Zynga îl prezintă la E3

Oculus VR a ajuns la Facebook pentru două miliarde de dolari, iar acum încep să apară titlurile exclusive pentru platformă. Cel mai nou joc se numește „Lucky’s Tale“ și va fi disponibil spre testare la E3.

Oculus Rift Drona

„Lucky’s Tale“ este un joc dezvoltat de compania Playful Corp și dacă nu-ți spune nimic, e și normal, e prea puțin cunoscut pe marea scenă a gaming-ului. Totuși, esențial în companie este Paul Bettner, coautor al jocului „Words with Friends“, franciză cumpărată de Zynga în 2010. Doi ani mai târziu, frații Bettner aveau să plece din această companie, dar acum revin cu ceva nou și care se anunță interesant.

„Realitatea virtuală, și mă refer la cea care redă cu o foarte bună acuratețe, cea pe care o folosești cu plăcere, este cel mai important lucru care i s-a întâmplat industriei divertismentului în ultimele decenii“, a afirmat Bettner, citat de Polygon. „Știu că acum pare că exagerez, dar e imposibil să explici asta cuiva care nu a experimentat realitatea virtuală. Creierul tău e convins că tu ești în altă parte, că ești în altă lume“, a completat el.

Și tocmai pentru această lume vine „Lucky’s Tale“, un joc care va fi prezentat la conferința E3 de săptămâna viitoare. Acest joc nu e primul care să vină exclusiv pentru Oculus Rift, dar interesul dezvoltatorilor pentru această platformă începe să crească. Deși mulți oameni au criticat vânzarea Oculus VR către Facebook, această tranzacție a fost, totuși, cel mai bun pas înainte pe care îl putea face unul dintre cele mai populare proiecte care au ajuns pe Kickstarter.

Citește și: