20 ian. 2014 | 18:12

O serie de benchmark-uri arată rezultate ciudate pentru GTX 750 Ti

ACTUALITATE
O serie de benchmark-uri arată rezultate ciudate pentru GTX 750 Ti

Pentru o placă care încă nu este lansată, GTX 750 Ti de la Nvidia, performanțele afișate în tabelul de mai jos, sunt destul de îngrijorătoare.

Nvidia GTX 750 Ti

Momentan aceste rezultate sunt la nivel de zvon, nimic mai mult. NU sunt confirmate de nimeni în măsură să le demonstreze și pot fi doar opera unui fan al taberei concurente, sau pur și simplu vre-un editor supărat că nvidia nu l-a băgat în seamă.

Dacă este să le considerăm reale, atunci observăm că performanțele plăcii sunt mai mici decât ale lui GTX 660, lucru puțin anormal având în vedere diferența de generație dintre ele. GTX 750 Ti ar fi așadar cu aproximativ 10-15 procente mai slabă decât GTX 660. Totuși nu are nici un sens pentru nvidia să lanseze o placă grafică mai slabă decât generația anterioară. E destul de anormal. Dacă benchmark-urile sunt sau nu reale rămânde de văzut, între timp așteptăm mai multe detalii despre GPU-ul MAxwell, cel care ar trebui să se afle pe GTX 750 Ti. Poate în curând vom vedea rezultate cu această placă și cu noul PCMark 8, care a fost lansat acum câteva zile.

Nvidia GTX 750 Ti Rezultate