O nouă serie de monitoare Philips interesante

O nouă serie de monitoare Philips interesante
Radu Neagu
18:32 25.03.2014

O serie nouă de monitoare Philips interesante prin funcționalitatea pe care o oferă și prin integrarea sistemului de operare Android a fost prezentată astăzi.

Philips 231C5TJKFU_ftl W8

Noile monitoare Philips Smart All In One S221C4AFD și ADS S231C4AFD  au diagonale de 21,5 inci, respectiv 23 inci, cu rezoluție Full HD. Acestea rulează Android 4.2 și dispun de un procesor Quad-Core ARM, Nvidia Tegra T33 de 1.6 GHz. Memoria RAM este de 2 GB iar capacitatea de stocare nativă de 8 GB poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Prețul acestor dispozitive este de 1999 lei și respectiv 2099 lei.

Ca utilizare, aceste monitoare Philips sunt deosebit de rapide, permit instalarea oricăror aplicații din Google Play și practic se comportă la fel ca o tabletă de mari dimensiuni. Aș vedea un astfel de monitor în bucătărie de exemplu, unde poate fi conectat la internet și se pot viziona clipuri video, emisiuni TV, se pot efectua apeluri video cu prietenii sau cu familia, sau în hoteluri și locuri publice, unde instalarea acestora este extrem de simplă. De asemenea, interfața este extrem de comună, fiind vorba de Android, astfel oricine îl poate folosi pentru informații generale despre vreme sau locații apropiate.

Aș cumpăra mai degrabă un astfel de dispozitiv pentru cei vârstnici, care preferă un dispozittiv simplu pentru a ține legătura cu copii și familia și probabil îl vor putea folosi și pentru vizionarea programelor preferate, online.

Philips 231C5 SmoothTouch este tot un monitor ce dispune de o interfață touch însă nu are sistem de operare propriu și se conectează la un PC prin HDMI și USB, oferind astfel funcționalitatea touch unui laptop sau computer ce nu dispune de ea. Monitorul deține conectorii de bază HDMI, DisplayPort, VGA și un HUB USB 3.0 pentru transferul rapid de date pe PC sau pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Prețul acestuia este de 2199 lei.

Toate trei modelele de monitoare Philips vor fi disponibile în luna aprilie și la comercianții de la noi din țară.

Philips Smart All-In-One S221C4AFD

Comentarii
loading...